Dobro smo i prošli s obzirom na to što smo dopustili Lijanoviću i SDP-u

Vidi originalni članak

...koji je na upit novinarke „Kolike su štete izazvane ogromnim poplavama u Bosni i Hercegovini te na koji način ih misle sanirati?", mrtvo hladno odgovorio kako treba smanjiti administraciju i ukinuti županije, te novac koji bi se time uštedio usmjeriti za obnovu i sanaciju šteta nastalih u poplavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvu izjavu, punu gadosti i nehumanosti prema ljudima koji su stradali može izreći samo netko kome su oholost i pohlepa u potpunosti obuzeli organizam i doveli ga u stanje opće društvene opasnosti po interese građana i naroda koji proživljavaju svoje najteže trenutke nakon Domovinskog rata.

Novčane poticaje i namjenska sredstva kojima raspolaže Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, kojem je na čelu Jerko Ivanković Lijanović, zajedno s Razvojnom bankom kojoj je donedavno na čelu bio Lijanovićev zet, Petar Jurčić, jedina su prava adresa koja je predviđena za pomaganje građanima Bosne i Hercegovine u ovakvim teškim situacijama.

Prebacivanje loptice iz okvira svog djelokruga na ustavne promjene, u vrijeme tek raspisanih općih izbora u BiH, znanstvena je fantastika, političko dodvoravanje velikobošnjačkim unitaristima narodne stranke Radom za boljitak i predizborni spin (što ni na koji način ne može pomoći stradalim od poplave), te skretanje pozornosti s novca koji je potrošen a bio je namijenjen za te svrhe, na političku razinu, tj. prebacivanje odgovornosti za poplave u BiH na hrvatski narod koji ne želi ukidanje županija i centralističku unitarnu državu Bosnu i Hercegovinu u kojoj bi imao status nacionalne manjine za što se zalaže narodna stranka Radom za boljitak, nego želi novi ustav po mjeri sva tri konstitutivna naroda u BiH.

Mi, branitelji oboljeli od PTSP-a, smatramo da je uzrok ovim elementarnim nepogodama oholost i pohlepa političara poput Jerke Ivankovića Lijanovića koji vjeruju jedino u „zlatno tele" i osobno bogatstvo kao jedinu vrijednost u BiH, te da smo mi svi u funkciji njihovog osobnog bogaćenja.

Kada se samo sjetimo koliko je novca potrošeno u kampanji stranke Radom za boljitak i Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva „Glasuj srcem, kupuj domaće", čovjek se može zapitati samo kako je ovo sve moguće kada u Bosni i Hercegovini žive vjernici koji se svakodnevno mole Bogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da SDP BiH i stranka Radom za boljitak već četiri godine stalnim lažima i obmanama razaraju sve moralne i etičke vrijednosti u BiH, možemo samo zaključiti da smo dobro i prošli, s obzirom na to što smo dopustili.

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA

Vezani članci