FOTO  DARIVANJE USREĆUJE 24 siromašne obitelji dobile svinjsko pečenje za Božić

Z. Lojpur/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Milan Zurovac, dobrotvor iz Nevesinja prije osam godina počeo je sa podjelom pečenica za Božićne blagdane obiteljima lošijeg imovinskog stanja, a nakon svog Nevesinja, Bileće, Foče i Novog Goražda, taj veliki čovjek i humanist podijelio je 24 pečenice u Trebinju. Zurovac kaže da je to od Boga dar koji ispunjava njega i njegovu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Sedam godina je da dijelim božićne pečenice sa svoje farme svinja. To me čini sretnim, zadovoljnim i to nema cijenu kad pomažem ljudima koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti taj doručak. Božja volja, od Boga dano“, kazao je Zurovac za Hercegovina.info.

Obitelji Zurovac zahvalili su se u Centru za socijlani rad grada Trebinja, kao i svećenik Miroslav Ratković koji je istaknuo da se radi o obitelji koja je poznata u Hercegovini po svom humanitarnom radu. 

"Poznajem obitelj Zurovac kao jednu čestitu, plemenitu i humanu. Oni su dosta pomagali Hercegovini, a posebno u Nevesinju. Pohvalio bi domaćina na dobrom djelu i pozvao vjernike da se pomole za zdravlje ovog humanog čovjeka i njegove obitelji“, naveo je Ratković.

Prema evidenciji Centra u Trebinju je socijalno ugroženo oko 50 višečlanih obitelji.

Vezani članci