BRITANSKI MILIJARDER Tko je Richard Branson čija tvrtka u BiH zapošljava preko 500 ljudi?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tvrtka britanskog milijardera Richarda Bransona u Bosni i Hercegovini bilježi sve bolje rezultate.

Firma Virgin Pulse Bosnia prošle godine je ostvarila ukupne prihode od oko 32,4 milijuna KM. To su rekordni prihodi i predstavljanju veliko povećanje u odnosu na 21,4 milijuna KM iz 2021. godine ili 12,7 milijuna iz 2020. godine, izvještava BiznisInfo.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, važno je naglasiti da je neto dobit kompanije u 2022. prvi put premašila iznos od milijun KM. 

Uz to, broj zaposlenih je dostigao ciftu od 560. Inače, tvrtka Virgin Pulse Bosnia lani je izabrana za najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini u IT sektoru.

Podsjetimo da je riječ o tvrtki koja je dio globalne korporacije Virgin Pulse, koja je u vlasništvu jednog od najpoznatijih svjetskih poduzetnika, britanskog milijardera Richarda Bransona. Virgin Pulse Bosnia, čije je sjedište u Tuzli preselila je nedavno u vlastiti novoizgrađeni objekt u tom gradu. Osim toga, otvorili su i urede u Sarajevu.

Ova tvrtka u BiH se neprestano širi. Riječ je trenutno o jednoj od vodećih tvrtki u BiH iz IT industrije. Iz naše zemlje, oni rade s klijentima širom svijeta.

Virgin Puls je 2018. preuzeo tuzlansku tvrtku “Piksel Interactive” koja je tada zapošljavala oko 100 mladih i obrazovanih ljudi. Tvrtka, koja se od tada zove Virgin Pulse Bosnia, i konstantno se širi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je Agencija za promociju stranih investicija proglasila Virgin Pulse jednim od najznačajnijih stranih investitora u BiH u 2021.

Vezani članci