APEL JEDNE MAME Nepoznati ljudi hodaju Hercegovinom i traže novac na ime mog bolesnog djeteta

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Novinarima portala Hercegovina.info obratila se zabrinuta mama iz Međugorja, gospođa Ana Čilić je majka bolesnog djeteta koje je trenutno na liječenju u Zagrebu, a do nje su došle informacija kako nepoznate osobe obilaze Hercegovinu i na ime njezinog djeteta traže novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo mame Ane prenosimo u cijelosti:

Pozdrav svima. Kao majka djeteta koje je bolesno i čije je zdravstveno stanje upitno, iz dana u dan se moze pogoršati, a ako Bog da i poboljšati.

Ne želim da moje djete, ja i moja obitelj prolazimo dodatne stresove i u nastavku vam pišem o čemu se radi. Objavljujem sliku jedne od osoba koje se predstavljaju članovima obitelji i dolaze na vrata tražeći pomoć za liječenje mog djeteta odnosno na ime Lana.

Molim vas ne nasjedajte na ovakve stvari, podijelite i širite dalje da su se na području Hercegovine čak i Bosne pojavile osobe koje hodaju i traže novac, iskorištavaju dobrotu ljudi.

Ove osobe prate grupe kao što su "Mame hercegovine" itd.. da ne nabrajam i organizirano rade ovakve stvari. Molim vas prijavite bilo tko da vam dođe i traži ovakvo što, mislim da nije u redu da se iskorištava bilo čije zdravstveno stanje, a pogotovo djece za ovakvo zlo.

Moje dijete se nalazi u Zagrebu zajedno sa mnom i mojom obitelji i za sada je stabilno, nije organizirano nikakvo skupljanje novca za nju. Hvala vam svima koji ste se javili i dali mi ovu horor informaciju. Molim vas ako imate bilo kakvu informaciju da mi se javite privatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Čilić podijelila je s nama i fotografije osoba koje zloupotrebljavaju identitet i zdravstveno stanje njezinog djeteta.

Prevarantica

Ukoliko navedene osobe poznajete ili su se i vama obratili za novčanu pomoć, preporuka je da javite mami Ani putem facebooka ili da se obratite izravno policiji, kako zbog ovakvih prevaranata ne bi došlo do potpunog nepovjerenja i zaustavljanja pomoći osobama, posebno djeci kojoj je pomoć zaista potrebna.

Vezani članci