22. KOLO Zrinjski uvjerljiv u gostima, a Sloboda bolja protiv momčadi iz Hercegovine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvije utakmice 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrane su u 15 sati, a pobjede su ostvarile ekipe Zrinjskog i Slobode. Sloboda je konačno dočekala da zaigra na novom terenu Tušnja. Mjesecima je trajala rekonstrukcija, a današnji debi na novom travnjaku protekao je u najboljem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je rezultatom 2:1 slavio protiv Leotara u direktnom okršaju rivala koji se bore za opstanak. Već u šestoj minuti Stojan Vranješ je s bijele točke doveo domaćina u vodstvo, da bi isti igrač pogodio i na otvaranju drugog dijela nakon udarca glavom, piše Klix.

Do kraja utakmice gosti iz Trebinja postigli su utješni gol preko Miloša Aćimovića za konačnih 2:1.

Aktualni prvak i lider Zrinjski nije imao nikakvih problema na gostovanju u Konjicu. Slavio je protiv Igmana rezultatom 0-3. U 26. minuti gosti su poveli. Josip Ćorluka je centrirao, a Mirko Oremuš pogodio je u svoju mrežu.

 

Dugo nije bilo golova u Konjicu, a onda u finišu dva. Prvo je reprezentativac BiH Nemanja Bilbija u 73. minuti sjajno pogodio glavom nakon ubačaja iz slobodnjaka, a onda je konačnih 0:3 postavio Tomislav Kiš pet minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski nakon nove pobjede ima 15 bodova više od drugoplasiranog Širokog Brijega, uz utakmicu više, dok je Igman na posljednjoj poziciji.

Vezani članci