AKCIJA COBRE U AUSTRIJI Uhićen Srbin za kojim se tragalo zbog ubojstva

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Osumnjičeni ubojica za kojim se tragalo diljem svijeta smjestio se u hotel usred Salzburga. No, austrijske snage predvođene Cobrom osujetili su njegove planove te su ga uhitili u spektakularnoj akciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburška policija započela je akciju 1. veljače navečer. Naime, 43-godišnji Srbin, za kojim je u Srbiji bila raspisana međunarodna tjeralica zbog ubojstva, vozio je automobil iz smjera Njemačke prema Austriji, piše kroativ.at.

Zbog zahtjeva njemačke policije za potragu i nakon kontakta s austrijskim časnikom za vezu u Srbiji, u potragu su sudjelovale brojne policijske snage Salzburga. Predmetno vozilo uočeno je na parkiralištu smještajnog objekta u naselju Elisabeth Vorstadt.

Istrage su otkrile da se osumnjičenik prijavio u jedan hotel. Nakon što je bilo izvjesno da se osoba za kojom se traga zaista nalazi u prostoriji, Cobra je izvršila veliku akciju te iznenadila metu. Srbin je bez otpora uhićen i po nalogu državnog tužiteljstva u Salzburgu prebačen u salzburški zatvor. Daljnje istrage su u tijeku.

Kako je priopćeno iz MUP-a Srbije, uhićena je osoba B. J., rođena 1979. godine, koja se ozbiljno sumnjiči da je 24. siječnja u Novom Sadu oštrim predmetom usmrtila 47-godišnjeg muškarca.

Vezani članci