Završen Aluminijev malonogometni turnir

Vidi originalni članak

Pobjedom sastava Elektroliza B nad sastavom Elektroliza Održavanje, ishodom 11 naprema 3, završen je 11. Aluminijev malonogometni turnir Vlado Ivanković, u sklopu kojega je, tijekom protekla dva tjedna, na travnatim terenima Relax Aluminija na Buni, snage odmjeravalo ukupno jedanaest momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine za naslov najboljih natjecali su se: Anode, GOS, Livnica, Elektroliza A, Elektroliza B, Elektroliza D, Elektroliza Održavanje, Monting, Održavanje, Održavanje Elektrolize te Osiguranje. Osim za prvo i za drugo mjesto, koje su osvojile Elektroliza B i Elektroliza Održavanje, pokal za treće mjesto pripao je sastavu Osiguranje, koji je rezultatom 5 naprema 3 porazio sastav GOS. U konačnici, nakon uzbudljive završnice, kao najbolji strijelac turnira nagrađen je Antonio Džalto.

Turnir je održan u organizaciji Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija, uza pokroviteljsku pomoć Uprave Društva, a osvajači prvoga mjesta predstavljat će Aluminij d.d. Mostar na ovogodišnjim Športskim susretima Sindikata metalaca Hrvatske, koji će biti održani u Starigradu na otoku Hvaru, u razdoblju od 2. do 5. listopada.

Vezani članci