SUKOB NAVIJAČA HAJDUKA I RIJEKE: Više osoba ozlijeđeno

Vidi originalni članak

U noći s nedjelje na ponedjeljak došlo je do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka kod mjesta Vrbovsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je dio Hajdukovih navijača na povratku iz Koprivnice krenuo prema Rijeci i odlučio kod Vrbovskog sačekati riječke navijače koji su se koji sat kasnije vraćali iz Velike Gorice. Radi li se o nekakvom dogovorenom sukobu ili pravoj sačekuši, pokazat će istraga, ali tučnjava je očito bila brutalna jer je više osoba ozlijeđeno, a jedan je sudionik zadobio teške ozljede te je prebačen u riječki KBC.

Policijska uprava primorsko-goranske županije izdala je priopćenje vezano uz incident koje prenosimo u cijelosti:

“Noćas, 12. kolovoza, oko 1 sat, na autocesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je, prema dosadašnjim saznanjima, sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa.

Policija nije mogla službeno potvrditi da se radi o navijačkom sukobu dok se utvrđuju činjenice, ali prema našim saznanjima, radilo se upravo o velikom obračunu ekstremnih navijača.

(dnevno.hr)

Vezani članci