Vedran Delić: Odužiti se publici pobjedom i izboriti polufinale!

Vidi originalni članak
...četvrtfinala Kupa BiH, dočekuju sarajevsku Bosnu. Gosti su u prvoj utakmici u Sarajevu slavili s 26:21 te će Mostarci morati nadoknaditi zaostatak od pet pogodaka.

Da neće biti lako, pokazao je i susret koji su ove dvije momčadi odigrale u subotu u okviru derbija XXI. kola rukometne Premijer lige BiH, kada je RK Bosna u dvorani na Bijelom Brijegu slavila s 22:26. Ipak, obje ekipe nemaju previše vremena za slavlje ili žaljenje jer će srijeda biti potpuno druga utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Zrinjskog ove sezone, Vedran Delić, prokomentirao je susret u subotu te najavio novi ogled ovih ekipa u srijedu: "U subotu smo doživjeli možda i najgori poraz pred svojom publikom, ali jednostavno je sport takav. Mislim da se i iz poraza može dosta toga naučiti. Utakmicu je prelomio golman sarajevske Bosne, Sidik Omerović koji nam je obranio 6-7 sedmeraca i još mnogo zicera koje smo promašivali."

Vremena za žaljenje nema jer već za dva dana će se ove momčadi ponovno sastati u okviru Kupa, gdje HMRK Zrinjski lovi zaostatak od 5 pogodaka: "Nema puno vremena. Već za dva dana igramo Kup gdje trebamo skupiti glave i odigrati najbolje što znamo. Mislim da neće bit lako, ali mnogo puta smo u ovoj sezoni dokazali da možemo pa tako vjerujem u ovu ekipu da možemo igrati polufinale Kupa BiH."

Unatoč porazu, atmosfera u momčadi je i dalje sjajna: "Atmosfera u ekipi je super jer smo se svi skupili, pričali i došli do nekih zaključaka da jednostavno ne možemo i ne smijemo odigrati još jednu ovako lošu utakmicu kao i u prvenstvu."

Formula za prolazak u Kupu je jednostavna: "Recept za srijedu se zna - dati sve od sebe i više od toga. Pogađati zicere i iskoristiti svoje prilike. Mislim da polufinale onda neće doći u pitanje ako odigramo najbolje što mi znamo."

U subotu su rukometaši imali i možda najbolju i najfanatičniju podršku s tribina do sada: "Pa mi ove sezone imamo možda najbolju publiku od svih dvoranskih sportova i ovom prilikom im se zahvaljujem. Isto tako ih pozivam da nam u srijedu budu osmi igrač i vjerujemo da ćemo im se odužiti pobjedom. Zrinjski može igrati polufinale kupa BiH!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je na rasporedu u srijedu, 29.03.2017. godine od 18:30 u dvorani na Bijelom Brijegu.

Vezani članci