U petak provjera Izviđača protiv rukometaša Quatar Army iz Katara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nakon povratka sa priprema iz Poreča, Skauti nastavljaju s treninzima u Gradskoj športskoj dvorani prema zacrtanom planu. Pripreme u Poreču su odrađene prema predviđenom planu u okviru kojih su naši rukometaši odigrali pet utakmica. U ovim utakmicama trener Silvio Ivandija pružio je priliku mlađim rukometašima, članovima Rukometne akademije, da pokažu što znaju. Oni su pruženu priliku iskoristili i potvrdili su da se radi o iznimno nadarenim rukometašima, te su se svojim igrama nametnuli kao ozbiljni kandidati za priključenje prvoj momčadi.

Utakmica protiv rukometaša iz Katara, osim što je još jedna provjera pred nastavak natjecanja u Premijer ligi i europskom kup natjecanju, bit će i prilika za predstavljanje ovih mladih rukometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovaj katarski klub se nalazi na pripremama u Bosni i Hercegovini, te je već odigrao nekoliko utakmica sa klubovima iz Premijer lige.

Ovom prigodom pozivamo sve ljubitelje rukometa, da dođu u što većem broju, kako bi vidjeli kako će Izviđač, koji je pomlađen igračima iz Rukometne akademije, odigrati utakmicu sa ekipom iz Katra koju vodi i trenira poznati rukometni stručnjak Ekrem Jaganjac.


Izvor:[izvidjac.com]

Vezani članci