FOTO  RUKOMET U MOSTARU Lokosice se plasirale u završnicu državnog prvenstva

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Rukometašice 'Lokomotive' Mostar su u uzvrtanom susretu baraža Omladinskog prvenstva BiH ostvarile pobjedu, te su se na taj način plasirale na završnicu državnog prvenstva BiH u kategoriji 2010. godište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosice su današnju utakmicu igrale sa R.K. Hadžići, te je konačni rezultat bio 6 - 3 (poluvrijeme 3-0). U prvoj utakmici u Hadžićima Lokosice su također izborile pobjedu i to rezultatom 9 - 11.

Prije tjedan dana odigrana je i prijateljska utakmica između R.K. Hadžići i 'Lokomotive', a rezultat je bio 5 - 12. U današnjoj prijateljskoj utakmici ponovno su slavile Lokosice i to rezultatom 9 - 3 (poluvrijeme 4-1).

Pored ovih, u dvorani u Sjevernom logoru u Mostaru utakmice su igrale i rukometašice 'Iskre' iz Stoca protiv R.K. Hadžići (2008. godište), a u ovoj utakmici su slavile Stočanke 16 - 12. I u prijateljskoj utakmici 'Iskra' je bila bolja i to rezultatom 9 - 7.

"Lokomotiva je ove godine sudjelovala u prednatjecanjima za državno prvenstvo i uspjeli smo u dvije kategorije da se plasiramo na isto, a riječ je o djevojčicama u kategorijama 2006. i 2010. godište. Vrlo bitna su, u nedostatku utakmica za mlađe kategorije, ova natjecanja, a pohvalio bih i Rukometni savez koji će subvencionirati dio troškova na ovim natjecanjima.

Čini mi se da se rukomet ponovno vraća tamo gdje mu je mjesto i veoma mi je drago što se djeca međusobno druže, stvaraju prijateljstva, a prije svega što se kod djece budi natjecateljski duh", kazao je za Hercegovina.info tajnik R.K. 'Lokomotiva' Omer Omerović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završnica državnog prvenstva BiH za kategoriju 2006. igrat će se u Vitezu od 12. do 14. lipnja, a za kategoriju 2010. je termin od 25. do 27. lipnja, ali još nije precizirano u kojem gradu.

Vezani članci