RK Izviđač - HRK Čapljina 43:34

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Međutim treba uzeti u obzir ne igranje dvojice veoma važnih igrača zbog ozlijede, Bule i Bartolovića, koji je ipak bio u sastavu, ali nije ulazio u igru.

Utakmicu bolje otvara ekipa Čapljine i dolazi do vodstva od 0:2 u nekoliko početnih minuta. Zatim igru preuzimaju domaći igrači i preokreću rezultat na 4:2. U sličnom se tonu nastavlja čitavo prvo poluvrijeme uz dobru igru domaćina i puno grešaka od strane gostujućih igrača što je dovelo do rezultata na poluvremenu 20:14

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme je proteklo u znaku domaćina koji su samo povećavali svoju prednost koja je neko vrijeme iznosila i 11 razlike.Čapljina je tek od 50. do 55 minute uspjela smanjiti rezultat na -5, no Izviđač nije dopustio veće približavanje i rutinski priveo utakmicu kraju sa rezultatom od 45:34.

Kroz čitavu utakmicu igrači Čapljine su radili previše grešaka u napadu i obrani koja je inače bila na vrhunskom nivou čitavu sezonu ponajviše radi igranja Bartolovića.

Najefikasniji u redovima Čapljine bili su Kolovrat (10) i Brkić (10).

Iduće 8. kolo Čapljina je domaćin RK Vitezu, ovim putem pozivamo gledatelje da u što većem broju podrže naše rukometaše.

6. kolo Prve lige FBiH - Jug

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto: Sportska dvorana Ljubuški

Gledatelja: 50

HRK Čapljina: D. Jurković (4), Bošković (7), I. Jurković (4); Katanovski 2, Šešelj 3, Rebac 3, Kolovrat 10, Ostojić 5, Bartolović , Brkić 10, Pervan 1, Lasta ,Ćubela
Trener: Dragan Suton

hrkcapljina.blog.hr

Vezani članci