Razišli se Andrea Prusina i HŽRK Ljubuški

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Odlučila sam se okušati u drugoj sredini, pri čemu me je studij u Mostaru usmjerio prema Zrinjskom.

Dakle, studij i želja za promjenom bili su presudni, a svom bivšem klubu želim puno sreće u nastavku prvenstva. Mislim da Ljubuški oko opstanka neće imati problema, a to je nakon ljetošnje velike krize u ovom trenutku i maksimum kluba, konstatira Andrea Prusina bez koje se u proteklih dvanaest godina nije mogla zamisliti ekipa Ljubuškog. Naime, Andrea Prusina je za prvu ekipu igrala još u ligi Herceg Bosne. Za prvi sastav počela je igrati sa samo 12 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tome ova je brzonoga rukometašica dio svih uspjeha kluba iz grada hercega Stjepana u proteklih desetak godina. Sudjelovala je u osvajanju jednog prvenstva i tri kupa, zatim sa ŽRK Ljubuški bila je šest puta viceprvakinja Bosne i Hercegovine, četiri puta druga u kupu, igrala regionalnu ligu, Kup kupova, Challenge kup...

Zadnja trofejna igračica

Zapravo, Andrea Prusina je bila posljednja trofejna igračica u ovogodišnjem mladom sastavu Ljubušanki. Imajući to u vidu, u klubu su očito, premda teška srca, svojoj zaslužnoj igračici izišli u susret te je bez problema pustili u mostarski Zrinjski.

Svoj izniman talent, koji zbog prilika u bosansko-hercegovačkom rukometu još nije došao do punog izražaja, Andrea je potvrdila primjerice na jesenskom derbiju protiv Mire u Ljubuškom, kada je postigla u ligi rekordnih 17 pogodaka!

Dušan Musa | Večernji list

Vezani članci