NOVO PRIZNANJE ZA IZVIĐAČ Sedamnaestogodišnjak dobio poziv Hrvatske

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Matej Mišković, izbornik Hrvatske muške mlađe kadetske reprezentacije uputio je poziv 17-godišnjem igraču Izviđača Dianu Ćeški za okupljanje koje će se održati od 23. do 28.06.2021. godine u Ludbregu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu ovog okupljanja predviđeno je i odigravanje dvije utakmica s reprezentacijom Austrije 27. i 28 lipnja.

"Počašćen sam pozivom, ipak je to reprezentacija Hrvatske. Ja ću i dalje nastaviti trenirati u klubu kao i do sada i truditi se što više kako bi opravdao ovaj poziv", kaže nam mladi Ćeško.

Željno iščekuje odlazak na okupljanje.

"Neke momke iz reprezentacije poznajem družio sam se s njima, a ostale ću tek upoznati. Imamo te dvije utakmice s Austrijom. Tu ćemo mi, ali i izbornik Mišković vidjeti jesmo li spremni za velike izazove", ističe.

Trener Izviđača Toni Čolina u šampionskoj sezoni 'gurnuo ga je u vatru'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko zadovoljstvo mi je bilo igrati za prvu momčad. Sezona je bila neopisiva. Nitko nam nije davao prevelike izglede. No, dok su ostali odmarali mi smo cijelo vrijeme trenirali i naš rad se na kraju isplatio. Nema se tu više što reći. Zahvaljujem se treneru Toniju Čolini na pruženoj prilici. Nisam mogao očekivati da ću uopće biti u kadru prve momčadi, a ne da ću igrati utakmice", kazao je mladi Ćeško za Hercegovina.info. 

Izviđač, ali i cijeli Ljubuški po tko zna koji put mogu biti ponosni na svoje rukometaše.

Vezani članci