FOTO  Mladen Bošković: U Ljubuškom idemo na glavu

Vidi originalni članak
..protiv RK Kakanj rezultatom 40:28. Bila je to peta uzastopna pobjeda mostarskih rukometaša u tri različita natjecanja uz impresivnu gol razliku od +71.

Ipak, pravi ispit za izabranike Zdravka Medića slijedi u subotu u 19:00 kada u okviru hercegovačkog derbija gostuju u Ljubuškom protiv RK Izviđač CO, trenutno vodeće momčadi domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica koja možda dolazi i u najboljem trenutku za Zrinjski, s obzirom da su se uspjeli uigrati bez nekoliko standardnih igrača te razigrati glavne pucače. Jedan od njih je i Mladen Bokošković, drugi najbolji strijelac momčadi i igrač s najvećom minutažom ove sezone, koji smatra kako pravi ispiti za Zrinjski tek dolaze: „ Pobjede protiv Slavije, Krivaje, Batumija i Kakanja sigurno nisu najbolji pokazatelji naše igre. Tek ćemo u subotu vidjeti jesmo li na maksimumu".

Gust raspored nije mazio Mostarce, a još manje Boškovića, koji je zbog ozljede drugog desnog krila igrač s najvećom minutažom: „U dobroj sam formi trenutno tako da nemam problem s tim što igram 60 minuta. Umora uvijek ima, ali brzo prođe".

Rukometašima Zrinjskog trenutno nedostaju Mandarić, Džeba, Perić i Vidačak: „Sigurno da nam fale navedeni igrači. Bez kapetana smo do kraja polusezone. Najviše nam možda nedostaje Damir Džeba s obzirom da je jako teško za Šoljića izdržati ritam od 60 minuta u napadu i obranu. Na sreću, u posljednjim utakmicama se nakon ozljede vratio Mario Babić, ali definitivno nedostaje Džebino iskustvo", ističe Bošković.

U Ljubuškom i dalje pamte poraz u finalu Kupa BiH nešto ranije ove godine: „Oni se očito nisu pomirili s tom utakmicom finala Kupa BiH tako da nas sigurno očekuje žestoka utakmica i s jedne, ali i s druge strane. Mi idemo na glavu - dobili smo pet za redom, zašto ne bi i šestu? Presudit će manji broj tehničkih grešaka i promašenih zicera. To nas je koštao u tri utakmice koje smo izgubili ove sezone, tako da ako smanjimo te pogreške, možemo očekivati i pozitivan rezultat."

Članovi i prijatelji Zrinjskog momke su posljednjih sezona pratili i na dalja gostovanja, a ovo je prilika i da mostarska publika bude vjetar u leđa na jednom gostovanju. „Tko može, neka dođe. Ljubuški nije daleko tako bih volio vidjeti što više naših navijača", za kraj navodi Mladen Bošković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hercegovački derbi na rasporedu je u subotu, 25.11.2017. godine od 19:00 u ljubuškoj sportskoj dvorani.

Vezani članci