Mirko Alilović: Dokazali smo da želimo

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

....istovremeno svim skepticima poručivši kako su se danas i sami mogli uvjeriti u želju ovih igrača za ostvarenjem još jednog velikog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred mikrofone HTV-a prvi je izašao večeras izuzetno raspoložen Mirko Alilović: "Pričalo se da ćemo izgubiti i ispasti već u prvom krugu, no mislim da smo danas dokazali koliko želimo uspjeh na još jednom ovako velikom natjecanju."

Alilović je ukratko prokomentirao i tijek susreta iz svoje perspektive: "Nakon prilično tijesnog starta uspjeli smo se odlijepiti, no oni su se vrlo brzo vratili pa čak i nakratko preuzeli vodstvo, ali mi se nismo predali. Stisnuli smo zube i dobili neugodne Norvežane kojima svakako treba čestitati, no dva boda idu nama."

Mirko nije zaboravio niti na 6-0 obranu kojoj se i prije natjecanja javno radovao: "Već petu uzastopnu godinu branim u klubu sa 6-0 obranom tako da mi je danas bilo puno lakše. Velika pohvala stoga idu i našoj obrani koja je danas odradila zaista fantastičan posao."

Očekivano, Alilović se osvrnuo i na sjajnu igru svog kolege, Drage Vukovića: "Vidjeli ste i sami, čovjek je izgorio na terenu. Ostavio je srce na parketu i potpuno zasluženo pokupio nagradu za igrača utakmice."

Za nešto slobodnih mjesta na tribinama Alilović je okrivio "radni" dan: "Ipak je danas radni dan i siguran sam da će protiv Ukrajine, a posebice protiv Rusa ovdje biti pakao. Ovom prilikom još jednom pozivam sve gledatelje da dođu i uživaju u europskom rukometnom prvenstvu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

sportal.hr

Vezani članci