FOTO  KSS Kielce -HŽRK Zrinjski 25:27

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Plemkinje su zaslužile pobjedu u jednom dramatičnom susretu u kome se pobjednice nisu znale sve do zadnje minute. Prvi dio počeo je izjednačenom igrom i ekipe su se izmjenjivale u vodstvu. Pred kraj poluvremena Plemkinje ubacuju u brzinu više i na odmor su  otišle sa prednošću 14:11.

Drugo poluvrijeme gošće otvaraju puno bolje i prave razliku od 5:0, te tako prelaze u vodstvo. Sredinom drugog dijela Plemkinje uspijevaju poravnati na 19:19. Do kraja utakmice prvo su gošće bile u prednosti, a u zadnjim minutama, kao i u prvom dijelu Plemkinje su ubacile u brzinu više i na kraju zasluženo slavile rezultatom 27:25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometašice Zrinjskog odigrale su odličnu utakmicu, a epitet najbolje ipak pripada vratarki Blaženki Pandža koja je večeras začarala svoja vrata.

Na kraju moramo napisati da je našoj ekipi bilo onemogućeno fotografiranje na terenu, a djelatnici osiguranja su objasnili da je to zahtjev delegata. Sve to bi bilo uredu da na parketu nije bio fotograf iz Poljske koji je nesmetano fotografirao cijelu utakmicu.

hercegovina.info

Vezani članci