Humanitarna akcija: Sa srcem i rukometašicama za Dubravka

Vidi originalni članak
HŽRK Grude Autoherc - ŽRK Dugo Selo 55

Nedjelja 07.02.2016. godine u 14.00 sati ,Dvorana Bili Brig Grude

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć obitelji 18 - godišnjeg mladića Dubravka Knezovića koji se bori sa leukemijom od svoje 2.godine života. Nakon višegodišnjeg liječenja bolest se nekoliko godina smirila i to sve do jeseni 2014. godine kada se ponovo pojavila. Ponovo liječenje kemoterapijama je moralo biti prekinuto prije nekoliko mjeseci nakon puknuća gušterače i operativnog zahvata kojim je odstranjeno 2/3 gušterače. Radi problema sa gušteračom Dubravko nikad više ne smije primati kemoterapije niti mu se smije izvršiti transplatacija koštane srži koja je bila jedino trajno rješenje i čiji se donor već bio počeo tražiti.

Dubravko je svojom snagom ,voljom, optimizmom kojim zrači i herojskom borbom postao jedan od veoma rijetkih ljudi na svijetu koji je preživio i treći napad ove teške bolesti.

Sada bi trebao otići u Rim na pregled i daljnje tretmane kod talijanskog liječnika, onkologa, dr.Tullia Simoncia koji se bavi upravo ovakvim vrstama oboljenja i koji nadamo se može pomoći.

Dugogodišnje bolničko liječenje je totalno iscrpilo Dubravka kao i njegovu peteročlanu obitelj koja je došla u izuzetno tešku materijalnu situaciju i zbog toga trebaju našu pomoć.

Ukoliko želite kupiti određenu količinu ulaznica molimo samo da se javite na telefon broj 063 444-451 Danijeli Andrijanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da ćete se odazvati ovom pozivu i na ovaj način pomoći Dubravku i njegovoj obitelji.

Uživajte u dobrom rukometu i budite srce plemenita !

Vezani članci