FOTO  Gabrielle Leese: Zrinjski je život i više od toga

Vidi originalni članak

Plemkinje su u subotu nadigrale Krajinu koja im je najveći konkurent za povratak u društvo najboljih. Sve rukometašice Zrinjskog osigrale su sjajnu utakmicu, a jedna od junakinja pobjede je vratarka Gabrielle Leese koja je svojim obranama izluđivala protivnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prvo čestitke na pobjedi nad Krajinom?

Hvala puno na čestitkama.

Jedna si od junakinja pobjede. U čemu je tajna tvojih dobrih obrana?


Što se tiče moji obrana, najvažnija stvar je da pomognem ekipi da primi što manje golova. Tajna dobrih obrana je u tome da moram biti strpljiva, koncentrirana I uvjerena u sebe.

Navijači su u nekoliko navrata skandirali tvoje ime. Kakvi su osjećaji kada te navijači toliko vole?

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je jako dragocjen osjećaj i fenomenalna mi je bila njihova podrška kroz cijelu utakmicu i stvorili su nam najbolju atmosfera. Navijači su kao krv koja teče našim venama i ključni su za naše nade i snove.

Nakon susreta vidjeli smo i suze na tvom licu? Koliko ti znači ova pobjeda?

Ovaj pobjeda mi naravno puno znači. Zrinjski pripada Premijer ligi I znali smo da će nam Krajina biti veliki test. Borili smo se do kraja I zasluženo uzeli 3 boda. Preponosna sam na svoje suigračice.

Zrinjski je na korak do povratka u Premijer ligu, hoće li Plemkinje do kraja zadržati prvo mjesto?


Kao što sam rekla Zrinjski pripada Premijer ligi pa mi kao igračice imamo odgovornost da još pokažemo nasu kvalitetu I talenta do kraja sezone. Ja znam da mi možemo zadržati prvo mjesto do kraja sezone, ali moramo još raditi I truditi. Ne sumnjam da hoćemo.

Koliko tebi i tvojim suigračicama znači što imate sjajne trenerice?

To nam puno znači jer uvijek su tu za nas i konstantno se bore za ekipu. Velika nam je privilegija imati trenerice koji se brinu za nas i guraju nas naprijed.

Kavi su ti planovi za budućnost što se tiče rukometa?

Rukomet je za mene velika strast I ljubav, želim dati što više od sebe i napredovati što više mogu. Imam neke druge opcije također za svoju budućnost, ali rukomet je od njih moj najveći san.

Za kraj imaš li neku poruku za navijače i naše čitatelje?

Na zadnjoj utakmicu bili ste fenomenalno za nas, pozivam sve navijače I ljubitelje rukometa opet budu naš 8 igrač, i da nas pomognu vratiti Zrinjski tu gdje je nekad bio, jer znate, Zrinjski je život i vise od toga!

Vezani članci