FOTO  HMRK Zrinjski-RK Goražde 31:26

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prava je šteta što utakmici nije nazočilo više od onih standardnih gledatelja, jer večeras se zaista imalo što za pogledati. Izdanje Plemića ličilo je na najbolja izdanja iz Premier lige i rukometašima Zrinjskog treba čestitati na igri i zalaganju. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri, a Plemići su imali prednost od dva pogotka razlike, a gosti su to sustizali i držali utakmicu u neizvjesnosti. Pred kraj poluvremena rukometaši Zrinjskog su imali nekoliko promašenih udaraca, što su gosti iskoristili te prešli u vodstvo. Prvo poluvrijeme se završava prednošću gostiju 14:16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio puno bolja igra Zrinjskog i onaj tko ne zna koja je momčad u kojem rangu takmičenja bez razmišlja bi odgovorio da su Plemići u većem rangu od svojih gostiju iz Goražda. U 36 minuti rezultat je bio izjednačen 19:19, a rukometaši Zrinjskog su igrali sve bolje. 45 minuta donosi prvo vodstvo Zrinjskog rezultatom 24:23, i do kraja su Plemići odličnom igrom zadržali i povećavali svoje vodstvo. 10 minuta do kraja rezultat je glasio 27:23 i već tada je bilo jasno da je utakmica gotova, pogotovo što je Zrinjski bio opasan u napadu, a čvrst u obrani. Na kraju 31:26 pobjeda koja je zaslužena u svakom segmentu i koja donosi prolaz dalje u kup takmičenju BiH. Slijedeću utakmicu Zrinjski igra u subotu sa rukometašima Stoca i utakmica se igra u Mostaru.

HMRK Zrinjski:Pušić, Čutura, Marić 2, Mandić, Lukić 1, Groznica, Čuljak 3, Delić 6, Bošnjak 1, Zubac, Perić 3, Paradžik, Kordić 5, Suton 6, Kožulj, Raguž4.

RK Goražde: Šehović, Biljaka 3, Martić 3, Grdan 2, Glavonjić, Bezdrob 5, Dedović 10, Marić, Delić 1, Savić, Fidahić 2, Halilović, Pilav, Žiga, Popović, Grbić.

zrinjski.info


Vezani članci