Čeka se proljeće i novi 5. naslov te osvajanje Kupa

Vidi originalni članak

Spomenimo kako su Gruđanke ranije izborile četvrtfinale Kupa BiH, svladavši u dvije utakmice Ilidžu sa 60 pogodaka razlike (47:19 i 55:23)!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bilo neizvjesnosti

Protiv Katarine nije bilo neizvjesnosti.

Gošće su rano povele 4:0 i do odmora stekle 10 golova prednosti (25:15). Katarina se ipak nije predavala, igrajući lijepo i lepršavo. Nije slučajno da je jesenas upisala pet pobjeda i daleko je od zone ispadanja, piše Večernji list BiH.

Kod Gruda su Marić 4, Čutura 11, K. Mikulić 4, Kasumačić 8, Azinović i Demić 10 bile najraspoloženije, ali ih je trenerica Kornelija Leko ranije izvela iz igre, želeći pružiti prigodu i mlađim igračicama. Nikić 2, Anđ. Boras, Pelivan 3 i ostale pokazale su da se i na njih može računati.

Kod Katarine su najbolje bile Petrović 11, Pandžić 8 i Orahovac 6. Prvi dio prvenstva je završen, ali Gruđanke će još ovaj tjedan trenirati, pa otići na kratak odmor do početka siječnja, kada počinju pripreme za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju rukometašice, stručni stožer, općinski čelnici, čelnici Rukometnog saveza Herceg Bosne, sponzori i prijatelji kluba okupili su se u ugodnom okružju Marića gaja, gdje je održana Skupština kluba.

Izvješće o radu

U radnom dijelu predsjednik kluba Zoran Trlin podnio je izvješće o radu za 2018. godinu i planovima za 2019. godinu. Uz seniorke, istaknuo je odlične rezultate mlađih kategorija. Drugi dio Skupštine bio je opušteniji.

Cure su dobile prigodne božićne darove od sponzora, a klub je podijelio zahvale Općini Grude i sponzorima: Violeti, Grafixu, Grafotisku, TP-u Drinovci, Orbiteru, Eronetu, Kiwiju i Agroturizmu Marića gaj. Tvrtka Guma M iz Mostara dodijelila je klubu na korištenje najnoviji automobil Renault Captaur.

Vezani članci