"Banja Luka Kup 2011.": RK Borac m:tel - HRK Izviđač Mi Grupa 29:27 (16:13)

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tijekom prvog poluvremena nešto bolju igru prikazali su rukometaši Borca tako da su na odmor otišli sa tri gola prednosti. Drugo poluvrijeme počelo je u znaku "Skauta". U prvih petnaestak minuta nastavka, rukometaši Izviđača su napravili preokret i stekli rezultatsku prednost od dva pogotka, u 45. minuti bilo je 23:21 za "Skaute".
Ipak, ostao je dojam da su u završnici sudci očito "navlačili" za domaćina i pitanje je tko bi izišao kao pobjednik, iz ovoga meča, da je suđenje bilo objektivnije. No, i pored poraza treba istaći dobru igru "Skauta", osobito u drugom poluvremenu.

Matić sa osam i Malinović sa šest pogodaka bili su najefikasniji u redovima Izviđača, dok su kod Borca najviše pogodaka postigli Karačić i Sabljić po šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banja Luka, 24.08.2011. godine.

Sportska dvorana "Borik". Gledatelja 200.

Suci: Bogdanić i Petrović.

Nadzornik: Dušan Popović.

RK Borac m:tel: Blažević (18 obrana, 2 sedmerca), Ljubišić, Haseljić, Radulović, Sabljić 6, Panić, Tešić, Stojanović 3, Mikić 1, Mandić 1, Šubara, Obradović 5, Karačić 6, Trivundža 2, Ćelić, Đukić 5, Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener: Dragan Marković.

HRK IZVIĐAČ Mi GRUPA: Tolić (7 obrana), B. Burić (10 obrana, 1 sedmerac), Kordić 2, Grbavac 2, Bošnjak, Zeljić, Matić 8, Boras 1, Delić 1, Miličević, Milas 1, Malinović 6, Ilić 1, Ereš, S. Burić 3, Vegar 1, Džeba 1.

Trener: Zdenko Grbavac.

Sedmerci: Borac m:tel 5/4 Izviđač 4/1.

Isključenja: Borac m:tel 4, Izviđač 10 minuta.

Izvor :izvidjac.com

Vezani članci