Apel navijačima: HŽRK Zrinjski nema novca da plati autobus za gostovanje

Vidi originalni članak
...kojim cure trebaju ići na gostovanje u Živinice. Prije samo mjesec dana svi su se kleli u HŽRK Zrinsjki koji je uspješno nastupao u Europskom natjecanju. Pojavili su se u dvorani neki novi prijatelji naših rukometašica, a to prijateljstvo je trajalo koliko i životni vijek jednog leptira.

Nakon ispadanja iz Europe naše rukometašice su se vratile u sumornu stvarnost skadnovnice domaćih natjecanja. Opao je interes medija, oni koji su obećavali pomoć svoja obećanje nisu ispunili i klub je gotovo došao na prosjački štap. Ljudi iz kluba koje smo kontaktirali ne žele komentirati novonastalu situaciju, i kako saznajemo daju sve od sebe da osiguraju novac za autobus, i bar jedan obrok rukometašicama koje bi da igraju bilo gdje drugo bile zvijezde punih džepova. One i jesu naše zvijezde, zvijezde Mostara i Hercegovine, ali od toga se ne može platiti autobus niti ručak igračicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenice kažu:

HŽRK Zrinjski je najuspješniji športski kolektiv Mostara u protekloj godini.

Ivana Mlakić je najbolja sportašica Mostara za 2012. godinu

Andrea Prusina je najbolja sportašica Ljubuškog za 2012. godinu

HŽRK Zrinjski je ostvario najveći uspjeh u povijeti BH ženskog rukometa plasmanom u 1/4 Challange Cupa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŽRK Zrinjski je najvjerojatnije novi šampion BiH, te polufinalista Kupa BiH.

Ukoliko klub sa ovakvim rezultatima ne može egzistirati onda je najbolje ukinuti sport u ovoj državi. Po našim saznanjima stanje je zaista alarmantno, i ukoliko se ne pronađu pare za autobus postoji mogućnost da se ne ode u Živinice i tako ugrozi titula prvaka države.

Kako ne preostaje drugi način skupina navijača se sama organizirala i ponudila pomoć klubu. Ovim putem pozivaju sve navijače i simpatizere HŽRK Zrinjski da dođu na večerašnji trening naših Plemkinja , te da skromnim novčanim prilozima pomognu odlazak klubu u Živinice. Trening počinje u 17. sati.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci