Uručene nagrade i priznanja najboljim sportašima Ljubuškog u 2017. godini

Vidi originalni članak
Svečano uručenje nagrada sportašima i zaslužnim sportskim djelatnicima, održano je u sklopu svečanog obilježavanja Dana općine Ljubuški.

Kao kapetan i najbolji igrač Izviđača, nagradu za najboljeg ljubuškog sportaša u 2017. godini dobio je David Mandić. Priznanje i nagradu mu je uručio Ante Mišetić, predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradu za najbolju sportašicu dobila je Andrea Prusina, članica RK Grude Autoherc, sastava koji je dominantan u prvenstvu BiH zadnjih godina. Priznanje i nagradu joj je uručio Toni Kraljević, ministar financija i dopredsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Za najboljeg mladog sportaša proglašen Domagoj Alilović, stalni član kadetske reprezentacije Hrvatske, te standardni igrač prvog sastava Izviđača. Priznanje i nagradu mu je uručio Ivica Boras, pomoćnik općinskog načelnika.

Za najbolju mladu sportašicu do 18 godina proglašena je Anica Matić, koja igra na poziciji stopera u ŽNK Sloga, a u 2017. godini je pozvana na okupljanje U16 reprezentacije BiH. Priznanje i nagradu je uručio Tihomir Kvesić, predsjednik Općinskog vijeća.

Priznanje i nagradu za najbolji sportski klub RK Izviđač je uručio općinski načelnik Nevenko Barbarić, a primio ju je predsjednik kluba Toni Kraljević.

Načelnik Barbarić je udijelio i zahvalnice sportskim djelatnicima Ljubuškog, a to su Slaven Tomić, Dario Mikulić i Zvonko Herceg. Uoči dodjele nagrada i priznanja Nikica Šiljeg je održao predavanje o povijesnom razvoju sporta u Ljubuškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glazbenom dijelu programa nastupile su učenice Osnovne glazbene škole Ljubuški Marta Šaravanja i Ela Vučić, a program je vodila Bjanka Medić./HMS/

Foto: Ljubuski.info

Vezani članci