Mostar: Univerzalna sportska škola Sport Talent organizira Malu olimpijadu EP HZ HB

Vidi originalni članak

Mala olimpijada će se održati u dvorani na Bijelom Brijegu. Na ovoj sportskoj manifestaciji sudjeluje šest univerzalnih sportskih škola: Široki Brijeg,Tomislavgrad, Stolac, Čapljina, Sarajevo te domaćin Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčice i dječaci natjecat ce se u štafetnim igrama iz osnovnih elemenata nogometa, košarke, rukometa, atletike i drugih sportova. Na ovim sportskim igrama ukupno ce sudjelovati oko 500 djece. Veliki broj roditelja iz svih nabrojenih gradova potvrdilo je svoj dolazak u Mostar, pa se očekuju ispunjene tribine dvorane na Bijelom Brijegu.

Ovu sportsku priredbu uveličat ce i poznati vrhunski sportaši:Saša Papac, Mario Ivanković, Krešimir Kordić, Boris Džidić, Vedran Princ i mnogi drugi. Malu Olimpijadu upotpunit će i "Zumbice" iz dječjih vrtića Mostar pod vodstvom Zumba instruktorice Lejle Delalić.

U sklopu igara cilj je djecu potaći i učiti da od malih nogu daruju one kojima je pomoć najpotrebnija pa će Mala olimpijada imati i humanitarnu akciju za djecu sa posebnim potrebama rehabilitacijskog centra Sveta obitelj.

Iz Univerzalne sportske škole Sport Talent  Mostar zahvaljuju  generalnom sponzoru Elektroprivredi HZ-HB d.d. Mostar koji su prepoznali ovaj projekt za djecu ali i ostalim sponzorima Zračna luka Mostar, Logos, Katarina, ALFA TERM i drugi.

Vezani članci