Marin Čilić: Željno čekam svaki meč

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ne bude li iznenađenja odmjerit će snage Čilić i Nalbandian te Karlović i Del Potro, a tko će prvi u akciju bit će određeno na ždrijebanju u četvrtak.

Ozljeda koljena je prošlost. Prvih tjedana sam imao dosta problema s kretanjem, nisam mogao 'opustiti kočnicu' u glavi i opustiti se. Posljednjih desetak dana sam presretan sa svime, mislim da nisam bio zdraviji u posljednje dvije godine i željno iščekujem svaki meč, rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše tenisače ovog vikenda čeka vrlo težak posao, Argentina jedna od najjačih reprezentacija svijeta. Oni jesu favoriti, igraju kod kuće i publika će biti prevaga u nekim ključnim poenima. No neće im biti lako, ostavit ćemo sve što imamo na terenu i uz takav stav, uz izgaranje za svaki poen, imamo šanse, smatra Čilić.

U utorak je na tribinama stadiona Parque Roca bila prava gužva, iako se radilo samo o treningu. Više od tisuću gledatelja, većinom djece iz brojnih lokalnih teniskih klubova, priredilo je izvrsnu atmosferu, a bitka za autograme poznatih tenisača bila je oštra.

HRT.hr

 

Vezani članci