Maja Vujica: U utakmicu s Čapljinom ulazimo opušteno, ali bez podcjenjivanja

Vidi originalni članak
...razgovarali smo s uspješnom mostarskom odbojkašicom Majom Vujicom.

U dosadašnjem tijeku prvenstva Majina ekipa je ostvarila četiri pobjede i do sada još nikada nisu bile poražene od ekipe iz Čapljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Čapljina ima solidnu ekipu ove godine, ali to nas ne zabrinjava jer smo naporno trenirale na pripremama i jako mnogo napredovale za to vrijeme. Uostalom, proteklih nekoliko godina nismo imale većih problema u utakmicama s njima tako da opušteno ulazimo i u ovu utakmicu, ali naravno bez podcjenjivanja protivnika", kaže samouvjereno Vujica za Hrvatski Medijski Servis.

Mostarske odbojkašice su u prvom dijelu sezone na domaćem terenu slavile s 3:1 (25:22, 25:21, 17:25, 25:16), iako su ostvarile solidne rezultate, evo što o tome misli Vujica:

„Dosadašnjim tijekom prvenstva smo zadovoljne, iako ni približno nismo pokazale što možemo. Natječemo se u izuzetnoj ligi s dosta kvalitetnih klubova tako da smo u prethodnim utakmicama domaćim navijačima pružile priliku da vide neke jako dinamične utakmice", istakla je Vujica.

Nadolazeću gostujuću utakmicu u Čapljini, odbojkašica nije željela komentirati. Nada se korektnoj i uzbudljivoj igri.

„Općenito ne volim utakmicu komentirati prije njenog odigravanja pa se nadam da ćete to pitanje postaviti i poslije, a do tada, mogu samo reći da se nadam jednoj ugodnoj i sportskoj atmosferi i fair-playu u Čapljini", kazala je Vujica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujica je inače studentica medicine. Priznaje kako joj je, ponekad teško uskladiti sve obveze, pogotovo otkako je i trenerica u školi odbojke, ali ljubav prema odbojci i medicini joj kaže olakšava svakodnevno pretrpan raspored.

"Mislim da se u životu sve može stići i postići kada se stvarno to želi", kaže Maja za Hrvatski medijski servis.

Za buduće ambicije je dodala da je još rano o tome pričati: "Bilo lijepo izboriti play-off, ali ipak smo mi ekipa koja ide utakmicu po utakmicu, protivnik po protivnik".

Natjecanje 10. kola odbojkašica iz Mostara i Čapljine u Superligi FBiH skupina jug održat će se za vikend u Čapljini s početkom u 18 sati.

/G. Krišto/HMS

Vezani članci