Jedan brat u stožeru, drugi prima čestitke

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na Marinove pobjede već su se naviknuli. Nema velikog slavlja. Pa ni kada se igra Australian Open. Prije nekoliko godina predstavljen kao veliko svjetsko tenisko i novo međugorsko čudo, danas se ravnopravno nosi s tenisačima iz vrha ATP ljestvice, u koji i on pripada. To potvrđuju i rezultati.

Brat brine o detaljima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gledamo meč, nazdravimo i to je to – prenosi Marinov brat Goran.

Drugi brat Vinko je u Melbourneu. On odavno prati Marina na turnirima. Rezervira hotelske sobe, termine za treniranje, avionske karte. Brine se o svim tehničkim pojedinostima.

– Puno mi pomaže. Bez njega bi mi bilo puno teže – priznao je Marin.

Brat je tu da zajedno slave pobjedu, ali i da ga tješi nakon poraza. Od ove godine nisu sami.

Često se javlja telefonski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uz brata Vinka, s Marinom je u Australiji sada i kuma Nada, ali i trener Bob Brett, kojemu je Marin sada prvi tenisač, pa češće s njim ide na turnire – kazao nam je Goran.

U Međugorju žale i ugostitelji, ali i mještani. Ne mogu u kafićima navijati i gledati Čilićeve susrete jer su suviše rano. Brojne kuće i kafići kupili su satelitske antene samo zbog prijenosa Čilićevih mečeva.

– Nakon susreta, kada održi konferenciju za novinare, javi nam se kući. Nije to neki poseban razgovor niti Marin koga posebno traži. S onim tko se javi malo popriča i to je sve – prenio nam je Goran ozračje za vrijeme susreta i nakon njega u obitelji najboljeg hrvatskog tenisača.

vecernji list

Vezani članci