Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio najviše medalja na Međunarodnom turniru Zagreb 2020.

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Iako se ove godine otkazalo mnogo natjecanja jedno je ipak održano, a zbog toga što dio sudionika zbog zatvaranja granice u zadnji tren nije mogao fizički sudjelovati natjecanju oni su sudjelovali online zbog čega su rezultati kasnili jer je trebalo sve ekipe ocijeniti u različito vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Hrvatski cheerleading klub Široki danas primio rezultate Međunarodnog natjecanja Zagreb 2020. inače jednog od najmasovnijih turnira na kojem su se natjecali 12.12.2020. godine

Zlato su osvojili: kadeti tim, kadeti duo Anđela Galić i Mihaela Zeljko, kadeti solo Klara Šušak, juniori group stunt, juniori solo Luna Mandić te seniori solo Nikolina Čolak. Srebrena medalja pripala je mini kadetima, a brončana Nikolini Bubalo u solo disciplini. 

Već smo se plašili da će ovo biti prva godina u povijesti kluba da nismo ništa osvojili, međutim maloprije kada smo otvorili paket koji je donijela brza pošta i u njemu pronašli medalje, a ne utješne nagrade veselju nije bilo kraja. Ovo je definitivno najbolji i najljepši poklon za Božić koji smo mogli dobiti, kako djeca rekoše nama je Djed Božićnjak ipak došao. 

Imali smo feštu, još smo svi pod dojmovima, sad nam slijedi kratka pauza, a onda od prvog mjeseca kreću pripreme za državno prvenstvo, objavili su iz HCK Široki.

Vezani članci