BOMBA S PECARE Nakon Ivankovića i Penave MNK Hercegovina dovela novo veliko pojačanje

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

MNK Hercegovina u zimskoj stanci Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine radi punom parom. Pripreme su u punom jeku, a uprava čini sve kako bi ekipa bila što snažnija u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesen za Širokobriježane nije bila dobra, pa su na zimsku stanku otišli na osmom mjestu sa samo devet bodova.

Klub je prije nekoliko dana predstavio i dva velika pojačanja. Dres Hercegovine ponovno oblači Darko Ivanković koji u Široki Brijeg stiže nakon polusezone odigrane u Vrgorcu.

Jednako tako, na Pecaru je stigao i Dario Penava koji je posljednju sezonu i pol igrao u MNK Brotnjo iz Čitluka.

Danas pak nova bomba s Pecare. Novi igrač Hercegovine je Ivan Ivanković. On u Hercegovinu stiže iz FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Darko Ivanković, Dario Penava i Ivan Ivanković novi igrači MNK Hercegovina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj trideset dvogodišnjak karijeru je započeo u HFC Zrinjski s kojim je tri puta osvajao kup BiH, u Hrvatskoj je uspješno nastupao za MNK Square, te FC Split u čijem je dresu osvajao kup Hrvatske, slijedi poziv iz Njemačke, točnije odlazi u redove TSV Weilimdorfa, a kao njihov igrač podiže pehar Bundeslige. Iz Njemačke se vraća u MNK Brotnjo, a posljednju polusezonu aktualni najbolji strijelac i lanjski osvajač najkvalitetnijeg malonogometnog turnira u ovom dijelu Europe, Zagrebačke “Kutije Šibica” odradio je u FC Mostar SG Staklorad.

Potpisom dugogodišnjeg reprezentativca BiH, MNK Hercegovina je realizirala treće pojačanje i tako najavila ambiciozno proljeće za svoje navijače

Vezani članci