FOTO/VIDEO  Zrinjski proslavio dvostruku krunu, velika fešta ispred Kosače

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na platou ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače večeras je u Mostaru organizirana proslava osvajanja dvostruke krune HŠK Zrinjski. Program je započeo od 18 sati, kada su navijači mostarskog kluba imali priliku za fotografiranje s dva trofeja, onim za osvojeno prvenstvo, te onim kojeg su osvojili u Zenici u finalu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki broj navijača okupio se ispred Kosače kako bi došli pozdraviti generaciju koja će zlatnim slovima ostati upisana u povijest mostarskog prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brojni, a pogotovo oni najmlađi, ovu prigodu su iskoristili za fotografiranje sa svojim omiljenim nogometašima. Naravno, prvi među njima je kapetan Nemanja Bilbija.

Osmijeh s lica ne skida ni trener Plemića Krunoslav Rendulić.

Proslava Zrinjski 2023 Kosača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je još po preuzimanju ekipe od Sergeja Jakirovića rekao kako je dvostruka kruna ove sezone cilj i to je sa svojom momčadi dominantno i ostvario.

Glavni dio programa krenuo je u 20 sati, a na binu je izašla mostarska grupa Deja Vu Band koja zabavlja okupljene navijače.

Stigao je i glazbenik Antonio Čarapina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upaljeno je mnoštvo bengalki, a navijači pjevaju: "Bola' Zrinjski šta je s tobom, zašto melješ sve pred sobom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priređen je i veličanstven vatromet.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog dominantno su obranili naslov prvaka i uoči posljednjeg kola imaju čak 20 bodova prednosti ispred Borca, dok su Plemići Kup osvojili protiv gradskog rivala Veleža u Zenici.

Vezani članci