FOTO  Zrinjski: Psihička Masaža, Fizička Makljaža

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Evo još čekamo da nam na leđima konja Mongolske verzije pony expressa, mada orginalne verzije Kubilaj Kana, stigne slika sa jučerasnjeg okršaja Mostarskog Zrinjskog i Kazakstanskoga Tobola. Nije nam u naravi kukanje, pa ćemo preskočiti "tko je trebao učiniti što za koga jer je taj tamo za sviju". Nije i MI smo se sa tim pomirili. Mada, možemo reći da je to možda od veće vrijednosti kultu Zrinje, nego što mu šteti. Misteriozna pobjeda, koja će takva najvjerojatnije i ostati, jer je bila bez pokrića državnih medija koji imaju vremena pisati mladim portalima kako bi im trebali plaćati pretplatu. No, idemo dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se osvrnemo na članak u kojem smo spomenuli Sir Draganove zagonetke. Dok ne čujemo iz njihovih usta kako je to bilo, a zaključujući po live internet i radio prijenosima, okićeni krezavim znanjem Ruskoga jezika, znamo da je Zrinjski više nego nadigrao domaćine. Sir Jović se Kazahstancima prije utakmice predstavio kamufliran u skromnog gospodina, koji bi, samo ako domaćini to dozvole, išao kuci sa minimalnim porazom, a ako ne, onda bi ga jedan zgoditak na strani zadovoljio. Zbilja, fini ćiko bi prihvatio milostinju od 2:1, ili eto ako baš mora onda 3:1. Dođe dan za megdan, kad eto finog ćike sa pulenima, kojima je jedinim zaboravio reći što je rekao cijelom svijetu.

Što vam je mudar čovjek! Moramo pomenutu aromu Ćire Blaževića u zraku kada svjedočimo ovakvim potezima. Obradio je Sir Jović sviju, od domaćih i poludomaćih medija koji su jedva dočekali da objave svijetu kako Plemići kupuju pelene iz straha za put u Kazahstan što su suparnici sigurno čitali, do samih Kazahstanskih medija. Slavilo se na kraju svijeta, predao se Zrinja prije ukrcavanja na avion. Zamka je bila spremna, a evo ekipe koja se iskrcala, na domaćinovu žalost:

    85'
    90'
     80'
Mudrac: Sir Dragan Jović

 

Ostalo je povjest ......

Željko L

Vezani članci