"VJETAR S PAMPASA" Nakon Brazilca Wagnera za Kruševo potpisao i Argentinac

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon što su nogometnu javnost iznenadili dovođenjem najboljeg strijelca u povijesti Premijer lige BiH, Brazilca Wagnera Santosa Laga, HNK Kruševo ponovno je razveselio svoje navijače. Dres kluba od iduće sezone nosit će Argentinac Juan Manuel Varea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Božić ide i vrijeme darivanja. Mi ćemo naše simpatizere i navijače kluba počastiti jednim velikim pojačanjem. On je killer, noćna mora svih golmana, on je veliko igračko ime. Nakon Wagnera najveće ime u povijesti kluba. Potrudili smo se da sve ostane u južnoameričkom štihu. On je Argentinac, Zvali su ga "Vjetar s Pampasa". Dragi prijatelji, od danas je naš novi igrač Juan Manuel Varea", objavili su s ponosom iz Kruševa.

Varea je poput Wagnera svoje najsjajnije nogometne dane živio u Širokom Brijegu, a kasnije je nastupao i za Željezničar.

Kruševo se nakon jesenskog dijela prvenstva nalazi na vodećem mjestu ljestvice Županijske lige HNŽ-a, a njihova ambicija je ulazak u viši rang. Pojačanjima poput Wagnera i Varee to i potvrđuju, a prema našim saznanjima tu neće stati. Kruševo naime planira dovesti jednog nogometaši iz Bolivije.

Osim na igračkom kadru u Kruševu također rade i na insfrastrukturi, gdje se radi novi teren i tribine.

"Županijska liga iz dana u dan postaje sve ozbiljnija. Nije i neće to više po meni biti tzv. "roštilj liga". Primjerice mi u Kruševu godinama radimo na ozbiljnosti i slobodno mogu reći kako smo organizacijski u rangu 1. Lige Federacije. Mi smo u nekim utakmicama imali po 1200 gledatelja, toliko ćemo imati i u Kupu koji nam stiže. Svaku domaću utakmicu minimalno prati 350 gledatelja. Naš cilj ove sezone je ulazak u 2. ligu Federacije", rekao je ranije u razgovoru za Hercegovina.info Tihomir Čule čelni čovjek ovog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Kuševo

Vezani članci