VIŠE OD TRANSFERA Oršićev odlazak pokazao je ipak da se zna tko pije, a i tko plaća

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Transfer Mislava Oršića u Southampton ima još jedno, rekli bi simbolično značenje kad se rado o funkcioniranju kluba iz Maksimira. Nakon svih ovih klupskih turbulencija koje se punile medijski eter i stupce, a nakon kojih se predviđalo da će modri klub patiti, da se u Maksimirskoj 128 ne zna ‘tko pije, a tko plaća‘, dobili smo odgovor da sve normalno funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provlačile su se teze da nogometni agenti izbjegavaju Maksimir jer ne znaju kome dostaviti ponude, da nisu sigurni u sigurnost poslovanja. Transfer Oršića u Premiership je demantirao sve te teze, pokazao je da Dinamo normalno posluje, da se sve odvija onako kako treba, pišu Sportske.

Ova klupska Uprava na čelu s predsjednicom Vlatkom Peras odradila je odličan posao, ispregovarala je najbolju moguću cijenu za igrača koji je već ušao u pozne nogometne godine, nije nasjela na prvu ponudu iz Engleske. S druge strane, uspjela je i održati vlastito obećanje koje je isporučila Mislavu Oršiću, omogućivši mu transfer. U Maksimiru su danas svi bili sretni, stigli su do win-win situacije.

Vezani članci