Večeras derbi u Mostaru: Aktualni prvak dočekuje viceprvaka

Vidi originalni članak

U okviru 5. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, večeras će aktualni prvak Bosne i Hercegovine FC Mostar SG Staklorad dočekati viceprvaka Brotnjo iz Čitluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biti će to repriza prošlogodišnjeg finala doigravanja za prvaka, iz kojega su mostarci izašli kao pobjednici i osvojili treći naslov prvaka uzastopno.

U posljednje dvije sezone Mostar Stari Grad i Brotnjo su bile najbolje dvije momčadi u Bosni i Hercegovini, te je sigurno kako nas i večeras očekuje odlična futsal predstava.

Josip Bošković jedan od stožernih igrača u redovima Mostaraca kaže kako sutra očekuje tešku utakmicu.

-Očekuje nas zahtjevna i teška utakmica. Momčad Brotnja jako dobro poznajemo, prošlogodišnji su finalisti. Moramo u utakmicu ući maksimalno koncetrirani kako bi ostvarili novu pobjedu. Igramo na domaćem terenu i zanimaju nas samo tri boda, kaže Bošković za Hercegovina.info.

S druge strane u momčad Brotnja se nakon odrađene kazne od dvije utakmice zbog crvenog kartona u Uskoplju vraća Tomislav Bošnjak, Ljubušak koji se u tri godine igranja u Brotnju nametnuo kao neizostavan član momčadi Mateja Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Odradio sam kaznu i jedva čekam da sutra istrčim na teren. Mi smo spremni i maksimalno motivirani da pokažemo da se možemo nositi s aktualnim prvakom. Nema tu puno nepoznanica jako dobro poznajemo jedni druge i očekujem jednu borbenu, žustru, ali fair play utakmicu. Ulogu favorita prepuštamo Starom Gradu, ali pokušati ćemo iznenaditi i približiti se vodećoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici, kazao je za Hercegovina.info Tomislav Bošnjak.

Utakmica se igra večeras s početkom od 19 sati u dvorani Midhad Hujdur - Hujka.

Vezani članci