Uprava HŠK Zrinjski: Ne možemo shvatiti da je bh. nogomet postao taocima malog broja huligana

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Osjećamo obvezu oglasiti se prvenstveno iz razloga što su nam naši navijači u svakoj ovosezonskoj utakmici bili "dvanaesti" igrač, ali još više zbog činjenice da navijači HŠK Zrinjskog u ovoj sezoni nisu pri ijednome gostovanju dali povoda da im se zabrani odlazak na gostujuće utakmice.

U potpunosti svjesni da su okolnosti i neredi koji su obilježili prošlo kolo Premijer lige imali utjecaja na ovu odluku MUP-a RS-a, ipak ne možemo shvatiti da je bh. nogomet postao taocima malog broja huligana koji kroz nasilje i nerede nanose štetu bh. nogometu, a samim tim i istinskim navijačima koji na utakmice odlaze samo iz sportskih razloga i čiste ljubavi prema svom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni da Uprava HŠK Zrinjski ne može ni na koji način utjecati na ovu odluku nadležnih sigurnosnih organa, dužnost nam je izraziti najiskreniju solidarnost i podršku svojim navijačima. Njihova vjernost vrijednostima HŠK Zrinjskog dati će dodatnu snagu momčadi na terenu, a naša je odgovornost i obveza da dokažemo da tu vjernost i zaslužujemo", stoji u priopćenju za javnost iz Uprave HŠK Zrinjski.

Vezani članci