FOTO/VIDEO  ULTRASI Grasshoppersa su prekinuli utakmicu protiv Siona a evo i kako...

Vidi originalni članak
Navijači posrnulog švicarskog velikana Grasshoppersa prekinuli su utakmicu protiv Siona u 55. minuti u trenucima dok je njihova momčad gubila sa 0-2.

Navijači su izazvali prekid zatrpavši travnjak stadiona Tourbillon bakljama, petardama i drugim pirotehničkim sredstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Lionel Tschudi je do tada već dva puta prekidao utakmicu zbog bakljade gostujućih navijača, a nakon trećeg incidenta je prekinuo susret.

‘Sigurnost igrača nije bila osigurana i nisam imao izbora,' kazao je sudac.

Igrači kluba predvođeni predsjednikom Stephanom Anlikerom i trenerom Tomislavom Stipićem razgovarali su s navijačima, nažalost uzalud.

‘Ono što se ovdje događa je nevjerojatno. To je neoprostivo. Ne znam što se događa u glavama takvih ljudi. Navijači su bili toliko bijesni da razgovor nije imao smisla. Bili su poput divljih životinja,' kazao je predsjednik kluba.

Grasshoppers, kojeg je početkom ožujka preuzeo 39-godišnji hrvatski stručnjak Tomislav Stipić, će ovu utakmicu izgubiti 0-3, a prijeti mu i dodatna kazna što će sasvim sigurno još više otežati borbu za prvoligaški spas najtrofejnijeg švicarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grasshoppers se trenutačno nalazi na posljednjem desetom mjestu švicarskog prvenstva s 18 bodova, četiri manje od Xamaxa koji drži deveto mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak u elitnom razredu, dok Sion na osmom mjestu ima osam bodova više.

Vezani članci