ULAZNICE U PRODAJI Na Velež puno skuplje nego na Široki Brijeg

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaše Širokog Brijega Veleža u četvrtak očekuju susreti prvog pretkola UEFA Konferencijske lige. Igrači Tonija Karačića na Pecari će ugostiti albansku Vllazniju dok će Velež na Grbavici dočekati Colerainea iz Sjeverne Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Širokom Brijegu dobili su od Zavoda za javno zdravstvo ŽZH zeleno svjetlo za puštanje punog kapaciteta stadiona, dok će Velež s tribina imati podršku 5000 navijača, sukladno epidemiološkoj slici u Županiji Sarajevo.

Oba kluba od danas puštaju ulaznice u prodaju.

"Obavještavamo sve naše navijače kako će svoje ulaznice za prvi susret 1. kola kvalifikacija za UEFA Europske konferencijske lige između NK Široki Brijeg i K.F Vllaznia Shkoder moći kupiti u pretprodaji od ponedjeljka do četvrtka u službenom Fan Shop Široki u razdoblju od 11 do 17 sati. Cijena ulaznice za sve tribine iznosi 10 KM, a za djecu do 15 godina ulaz je besplatan. Molimo sve navijače da na vrijeme nabave svoj vrijedni papirić, osiguraju svoje mjesto na stadionu Pecara u četvrtak, 8. srpnja u 21 sat i bodre "Plavo-bijele" u novom europskom nastupu", priopćili su s Pecare.

Iz Veleža su pak obavijestili kako danas, 5. srpnja 2021. godine od 13 sati u prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici, svi oni koji imaju člansku kartu FK Velež za sezonu 2020/21 mogu kupiti kartu za utakmicu između FK Velež i Coleraine FC. Moguće je kupiti jednu kartu s jednom članskom kartom, a cijene karata su sljedeće; 

Južna tribina - 20,00 KM
Sjeverna tribina - 25,00 KM
Istočna tribina - 30,00 KM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od utorka, 06. srpnja 2021. godine, od 12 sati počinje slobodna prodaja preostalih karata.

Vezani članci