FOTO  U Modriču po pobjedu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

. Prva je ova utakmica u Modriči u kojoj nastupamo sa istim kadrom koji nam je bio na raspolaganju i u prethodnim utakmicama. Dakle, što se tiče oporavka povrijeđenih igrača tu nema dobrih vijesti i vjerojatno da u ove četiri naredne utakmice nećemo moći računati na te igrače, osim možda na Stojanovića. Što se tiče same utakmice mi smo pogledali utakmicu našeg protivnika i radi se o dosta kvalitetnoj ekipi koja radi za gol više i koja otprilike ima isti stil i pristup nogometu kao i Zrinjski. Prema tome svi se radujemo jednoj takvoj utakmici u kojoj ćemo mi u jednoj otvorenoj igri probati ostvariti jedan pozitivan rezultat, rekao je na otvaranju presice strateg Plemića Dragan Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon trenera riječ je dobio kapetan Mario Ivanković koji je rekao:

Nisam iznenađen dobrim igrama Modriče i kako je trener rekao gledali smo jučer njihovu utakmicu sa Leotarom i uvjerili smo se da je riječ o jednoj kvalitetnoj ekipi koja teži nadigravanju i to nama sasvim sigurno odgovara. Mislim da smo naporno radili i da je vrijeme usprkos hendikepu sa povrijeđenim igračima, da konačno dođemo do gostujućih bodova. Sigurno je da nas čeka jedna teška utakmica i moramo odraditi maksimalno svih 90 minuta da bi došli do pozitivnog rezultata.

Posljednji gost današnje tiskovne bio je Vlado Zadro: Krenulo me je sa golovima u zadnje dvije utakmice, međutim nije bitno tko će biti strijelac, važno je da dobro igramo i da pobjeđujemo. Mislim da je ekipa Modriče dobra, ali mi idemo da se nadigravamo i da pokušamo doći do pobjede.

Trener je rekao da još ne zna sa kojim će sastavom početi utakmicu, te da će to odlučiti nakon današnjeg treninga u Modriči. I ovaj puta bilo je riječi o Tabiju koji bi se napokon trebao pojaviti u Mostaru na raspolaganje momčadi, a kako do jučer nije došao naravno da nije u planovima da zaigra u Modriči.

Utakmica FK Modriča-HŠK Zrinjski igra se sutra (subota 26.09) sa početkom u 16 sati na Gradskom stadionu u Modriči. Sudac utakmice je Rusmir Mrković iz Sarajeva.

Vezani članci