Toni Šunjić i Marin Aničić ponos Zrinjskog i Mostara

Vidi originalni članak

Ne treba biti puno mudar i zaključiti da su Toni Šunjić i Marin Aničić.
Marin je sa svojom Astanom postigao povijesni klub plasiravši se u skupine Lige prvaka, a Toni je jučer potpisao trogodišnji ugovor sa velikanom njemačkog nogometa Sttutgartom. Par dana prije ovih sjajnih vijesti obadvojica bivših Plemića dobili su poziv za nogometnu reprezentaciju BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je počelo u HŠK Zrinjski.

Toni Šunjić rođen je 1988 i ponikao je u omladinskoj školi HŠK Zrinjski. Nakon Zrinjskog nastupao je za belgijski Kortrijk, ukrajinsku Zoryu i ruski Kuban. Od jučer član je VfB Stuttgart. Toni je standardni član  A reprezentacije BiH, a za mladu selekciju sakupio je 10. nastupa.

Marin Aničić također je ponikao u omladinskoj školi HŠK Zrinjski. Rođen je 1989 godine. Za prvu momčad Zrinjskog odigrao je 124 utakmice. Iz redova Plemića otišao je u Astanu sa kojom je postigao ogroman uspjeh plasiravši se u skupine Lige prvaka. Dobre igre u Astani dovele su ga do reprezentacije BiH, a za mladu reprezentaciju skupio je 18. Nastupa.

Puno toga zjedničkog veže ova dva sjajna nogometaša. Sa svjim Zrinjskim su osvojili juniorsko prvenstvo, državni kup i Premijer ligu BiH. Za vrijeme igranja u matičnom klubu Toni i Marin su osvojili navijački pokal koji dodijeljuju Ultrasi. Pokal Filip Šunjić Pipa Toni je zavrijedio u sezoni 2009./2010, a Marin godinu dana kasnije.

Nakon svega ostaje nam konstatirati da su Toni i Marin ponos svog Zrinjskog i grada Mostara. Ostaje nam još da im zaželimo puno sreće u nastavku karijere, te da se jednoga dana vrate u svoj Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

 

Vezani članci