Toni Karačić očekuje tvrdu utakmicu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

- To je prazna priča, to da je igra bila dobra, jer rezultat i dalje nije tu, kaže Karačić i ističe da gostovanja i nisu problem Širokog Brijega ovog proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je Široki Četiri utakmice na strani iz kojih je upisao samo dva boda, no često je po Karačiću igra u tim susretima zapravo štimala, što se za domaće oglede (poraz od Željezničara i remi s Borcem) nije moglo ustvrditi.

Mogao je Karačić u Vrapčićima i iznenaditi domaćina s dvije promjene u momčadi (desno je u zadnjoj liniji gurnuo stopera Markića, a Renata s klupe postavio na poziciju zadnjeg veznog), no nije upalilo.

- Markić je dobro odradio posao. Njegova je zadaća bila da blokira Čolića i on je u tome uspio, a to što je isti igrač postigao gol s totalno druge pozicije (pogreška stopera Čutuka op.a.), nije Markićeva krivnja. On je na toj poziciji igrao i u Prijedoru, a kako je klasični defanzivac, to mu ne predstavlja problem. Renato je zaigrao jer su Kožul i Martinović bili nedovoljno spremni zbog ozljeda, pojasnio je Karačić.

Markić je upravo u toj utakmici zaradio treći žuti karton, kao i Barišić na lijevom boku, pa će Karačić za predstojeću utakmicu, gostovanje Olimpika, opet biti prinuđen mijenjati. Posebno je Barišićeva pozicija delikatna, budući da se radi o pouzdanom defanzivcu koji preskače malo utakmica, a gotovo sigurno zamijenit će ga Vlado Hrkać koji je do sada ulazio s klupe. Svi ostali su u pogonu, a bolje im je i da su spremni, jer Karačić ističe kako u nedjelju očekuje nezgodnu utakmicu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Olimpik je momčad koja prije svega igra tvrdo, daju malo, ali zato i primaju malo golova. Posebno su jaki u destrukciji protivničke igre i na to svakako moramo obratiti pozornost, rekao je Karačić.

O Sarajevu, koje ga čeka u srijedu, još nije htio govoriti, piše Dnevni list.

Vezani članci