Tomislav Tomić: Budemo li pravi, Čelik nas nema čime iznenaditi

Vidi originalni članak
...i to je samo jedan od razloga zbog kojeg će u subotu biti "zapeti k'o puške".

Zrinjski je u prvenstvenu pauzu ušao s tri vezane pobjede, natrag u premijerligaški ritam Mostarci žele uskočiti na jednak način - novom pobjedom. Protivnik je naoko, zbog pet vezanih utakmica bez pobjede, bezazlen, ali Pod Bijelim Brijegom dobro znaju gdje ih podcjenjivanje može odvesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nakon Slobode i Viteza kod kuće te Željezničara na Grbavici, želimo novu pobjedu, ispalio je iz prve veznjak Tomislav Tomić koji je najveći prvenstvene pauze odradio na pripremama s reprezentacijom.

Čelik poštuje, ali sebe i svoje još više.

- Mi ako budemo pravi, ne vidim s čime nas mogu iznenaditi. Posebno zbog toga što u Mostar dolaze oslabljeni. Ali daleko od toga da utakmicu čekamo opušteno. S Čelikom je uvijek, bez obzira u kakvoj formi bili, tijesno.

Zrinjski će u 8. kolu doživjeti određene promjene u kadru - po prvi puta nakon 10. kola prošle sezone u kombinacijama neće biti Jasmina Mešanovića, ali Tomić smatra da to nije hendikep koji se neće moći pokriti.

- Meša nam je jako važan, dao je četiri gola, jako puno radi za ekipu i sigurno će nedostajati. Ali mi imamo dosta širok kadar i vjerujem da će Bilbija, ako starta u špicu, kako treba odraditi svoj posao. Ponavljam, nema nam druge nego pobijediti kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kadru će se nakon što je zbog ozljede pauzirao četiri utakmice ponovno naći Ognjen Todorović, a konkurirat će i Pero Stojkić koji je za vrijeme pauze imao manjih zdravstvenih problema.

Dnevni list

Vezani članci