Stojanović: Odlazim da bih se vratio

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Za razliku od većine igrača sa ovih prostora kojima je susjedstvo najdalja destinacija Danijel odlazi u jednu od najjačih liga Europe u Portugal. Njegov novi klub je Nacional, klub u kome je svoju afirmaciju stekao Ronaldo danas najbolji nogometaš na svijetu. Evo što je Danijel izjavio za naš portal uoči odlaska u Prtugal.

"Ne znam što bih sada rekao, u jednu ruku sam malo tužan što odlazim iz Mostara, dok sam u drugu ruku sretan što sam napravio nešto u nogometu. Mostar će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju, kako ljudi tako i klub te naravno Ultrasi naši navijači".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako si se inače osjećao ovdje za ove dvije godine?

"Bilo je i dobrih i loših dana za ove dvije godine. Loše ću naravno zaboraviti, a dobre pamtiti zauvijek dok sam živ".

Kada si već spomenuo navijače, možeš li par riječi o našim Ultrasima?

"Ultrasi su uvijek bili naš 12 igrač, bodrili su nas kada nam i nije išlo. Neću ih nikada zaboraviti jer od prvog dana su bili uz mene i ovim putem im zahvaljujem za sve ono što su mi priuštili za ove dvije godine".

Možeš li izdvojiti utakmicu koja ti je najdraža u dresu Zrinjskog?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo ih možda više, ali nikada neću zaboraviti pobjedu protiv Veleža 2:1 kada smo bili prvaci. Strijelci za Zrinjski smo bili ja i Krešo Kordić, i to je jednostavno neopisivo".

Poruka za kraj?

"Ja ću uvijek rado dolaziti u Mostar. Nadam se da ću još barem jednu sezonu odigrati u Zrinjskom, pa to znači da odlazim da bi se jednoga dana opet vratio u Mostar".

www.zrinjski.info

Vezani članci