Srna: "Igrali smo poput Barcelone"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pomoćni trener Aljoša Asanović izrazio je zadovoljstvom prikazanim: "Dobili smo jednu radnu, mladu i zanimljivu ekipu. Igrali smo jako dobro, koncentrirano, barem 80 minuta. Pobjeda protiv Austrije sigurno će poslužiti kao uzlet za ovu seriju utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi igrači uglavnom su zabilježili plus: "Mi smo znali da su oni kvalitetni, a to su i danas pokazali. Moraju se i dalje nametati. Zadovoljni smo i igrom i rezultatom, igrali smo onako bi trebali igrati uvijek – tečno i brzo."

Darijo Srna nije bio posebno rječit, očigledno su naši igrači bili zadovoljni – ali i umorni: "Mogu samo reći pohvale za sve igrače. Igrali smo protiv jedne dobre momčadi, nemam što puno komentirati. S obzirom da je kraj sezone, da smo tek par dana zajedno, s obzirom da su mnogi na izmaku snagu, mogu samo čestitati svim igračima na pobjedi. Ako se vratimo dvije godine unazad kada smo imali puno problema s Austrijom, ali danas je isplivala naša kvaliteta i iznijeli smo ovu utakmicu."

Srna je hrvatsku igru usporedio i s onom Barcelone: "Imali smo dosta prilika, igrali smo od noge do noge, kako se kaže poput Barcelone i bila bi velika šteta da nismo slavili u ovoj utakmici."

Ognjen Vukojević bio je među najzadovoljnijima hrvatskom igrom: "Stvarno sam prezadovoljan kako smo igrali, potpuno smo ih nadigrali i trebali smo pobijediti i s više razlike. Pokazali smo tehnički nogomet, igrali od noge do noge, mislim da već dugo nismo ovako igrali. Stvorili smo puno šansi, sretan sam i zbog Bilića što je zabio i donio nam ovu pobjedu. Zadovoljan sam i svojom igrom i svih suigrača. Novi igrači pokazali su se u lijepom svjetlu i nametnuli se izborniku. Za reprezentaciju je uvijek čast nastupati, bilo u prijateljskim ili službenim nastupima."

Iz Klagenfurta Tomislav Pacak sportnet.hr

Vezani članci