VIDEO  Spursi na hrvatski pogon - Kranjčar i Čarli zabili za bod kod Boltona!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Sjajna vijest je da su se u strijelce kod Tottenhama upisali Hrvati - Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka. Povratak Luke Modrića očekuje se 18. listopada, tada će Spursi dobiti i novu dimenziju u igri.

Borbeni domaćini su poveli već u 4. minuti susreta. Duga lopta sjela je Gardneru na lijevoj strani, a on ju odbija do Leeja čiji udarac čisti Carlo Cudicini. Gardneru lakoćom uspijeva pogoditi mrežu nakon odbijene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kranjčar, nakon nekoliko pokušaja da ugrozi gol Boltona, uspio je u svom naumu u 33. minuti.

 Palacios je ubacio visoku loptu u kazneni prostor gostiju koju je Crouch vrlo lijepo spustio Kranjčaru, a hrvatski reprezentativac je preciznim snažnim udarcem u lijevi kut izjednačio rezultat.

Domaćini su do novog vodstva stigli u 69. minuti iz vrlo lijepe akcije. Cohen je ubacio s lijeve strane, a kapetan Kevin Davies je iz neposredne blizine glavom spretno ugurao loptu u mrežu i postigao svoj drugi prvenstveni pogodak ove sezone. Vrlo brzo nakon toga je Crouch promašio čistu šansu za goste. No, Spursi su ipak u 73. minuti uspjeli izjednačiti i drugi puta. Ovoga puta je Niko Kranjčar preuzeo ulogu asistenta, izvevši korner s lijeve strane, a Vedran Ćorluka je sjajno naciljao glavom i poentirao!

I Kranjčar i Ćorluka upisali su, tako, prve prvenstvene pogotke ove sezone. Odigrali su cijelu utakmicu, a Ćorluka je u 90. minuti dobio i žuti karton. Ivan Klasnić ušao je u igru kod domaćina tek u 87. minuti.

Tottenhamu je ovo bio prvi remi ove sezone, sada su treći na ljestvici sa 16 bodova, dva manje i utakmicom više od Manchester Uniteda i Chelseaja. Bolton niti u četvrtom nastupu pred svojim navijačima nije upisao pobjedu. Dva puta su izgubili, sada drugi puta odigrali neodlučeno, a obje prvenstvene pobjede dohvatili su u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp: Moramo biti zadovoljni s bodom

"Bilo nam je teško igrati, imali su igrača više u sredini i pritiskali su. Nismo imali prostora, no u drugom dijelu smo bili bolji. Igrali smo s više snage i uspjeli izjednačiti. U takvoj utakmici znali smo da će puno značiti prekidi, tako smo i izjednačili. Mislim da nikome neće biti lako ovdje doći do bodova, tako da moram biti zadovoljan ishodom", rekao je trener Harry Redknapp nakon utakmice.

index.hr