SPORTSKI DIREKTOR Igor Musa ima novi posao

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Igor Musa ima novi nogometni angažman. On je naime postao sportski direktor hrvatskog drugoligaša NK Croatia Zmijavci. Potvrdio je to i danas na svojoj službenoj stranici ovaj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završetak 2022. godine naš Klub obilježava imenovanjem velikog i poznatog imena svojim sportskim direktorom.  Bivši igrač Hajduka, Rijeke, Zrinjskog, Slaven Belupa i niza drugih klubova preuzima ovu, više nego zahtjevnu i odgovornu poziciju", obavijestili su.

"Vjerujemo da će Igor svojim iskustvom i znanjem uspješno odgovarati na izazove koji su pred nama i da ćemo biti ponosni na ovaj potez i odluku Uprave.  Igore, puno mudrosti i sreće ti želimo na novoj poziciji", priopćeno je iz NK Croatia Zmijavci.

Kažimo kako je teška polusezona je iza Croatije iz Zmijavaca puna uspona i padova. Rezultat je to “iznenadnog” ulaska u SuperSport Prvu NL gašenjem Intera iz Zaprešića te Zmijavčani mogu biti i donekle zadovoljni prikazanim. 

Croatija je poznata kao popularna destinacija mladih Plemića koji preko 1. NL traže povratak u redove najtrofejnijeg bh. kluba i aktualnog prvaka.

Vezani članci