Spektakl zajamčen: Messi i suigrači dolaze na Poljud!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Izaslanstvo marketinške agencije Mediapro iz Barcelone, koje je prevodio brat aktualnog trenera europskog prvaka Pepa Guardiole, na prijemu u Gradskoj vijećnici razgovaralo je sa splitskim gradonačelnikom o mogućem dolasku katalonskog nogometnog giganta na Poljud.

Povod je, naravno, 100. rođendan majstora s mora, a najaktraktivnija momčad svijeta bi u Split trebala doći u srpnju iduće godine.

Pere Guardiola je istaknuo da su se predstavnici Hajduka na vrijeme javili za organizaciju ovog spektakla jer gostovanje Barcelone priželjkuje čak 50 gradova svijeta, a Split je samo jedan od dva odabrana.

"Za kratko vrijeme smo napravili dosta i na pravom smo putu da realiziramo ovaj projekt. Vjerujem da ćemo uspjeti organizirati gostovanje Barcelone u Splitu. Riječ je o zahtjevnom projektu u okviru kojeg treba riješiti mnoga pitanja, primjerice smještaj i osiguranje. Kada 2011. završi prvenstvo Barcelona će doći i dovest ćemo veliko iznenađenje, pa zato i organizacija mora biti na najvišoj razini", rekao je Guardiolin brat, piše DalmacijaNews.

Vezani članci