SLUŽBENO Dario Šimić potvrđen kao novi član uprave Dinama

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dario Šimić je novi član uprave Dinama, potvrdio je Izvršni odbor kluba. Postao je dio dvočlane uprave kluba, u kojoj je još Vlatka Peras. Formalno su tu i Krešimir Antolić te Amra Peternel. Međutim Antoliću je danas zadnji dan na poslu, a Peternel je na bolovanju i kad se vrati, odlazi iz kluba, javlja Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je prvo odbio, pa onda ipak pristao na prijedlog predsjednika Barišića

Legenda Dinama i hrvatskog nogometa tako je ipak ušla u Dinamovu upravu nakon što je jučer tu opciju odbila. Predsjednik kluba Mirko Barišić ponudio je Šimiću mjesto u upravi uoči sutrašnje sudbonosne skupštine kluba. Šimić je na to pristao, ali je onda odustao nakon što mu nije jasno rečeno tko će još biti u upravi i s kojim ljudima će raditi.

Šimić je inzistirao da mu predsjednik kaže koga vidi u budućoj upravi kluba. Barišić je to odgađao, nije jasno rekao s kim će surađivati i Šimić je nakon toga jučer odlučio da ipak neće prihvatiti Dinamovu ponudu i postati član uprave koja bi trebala povesti klub u novo doba.

Ušao je u upravu samo pod jednim uvjetom

No Šimić je danas ipak pristao postati član uprave i potpisati ugovor, ali je Mirku Barišiću postavio i jasan uvjet pod kojim će ući u upravu kluba. "Razmišljao sam, prespavao i tako sam odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali, poderat ću ugovor ako na skupštini sutra pobijede Damir Zorić i njegova ekipa", rekao nam je Dario Šimić.

Vezani članci