Slaven Musa: Krišto je naše istinsko pojačanje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Pet (ne)planiranih imena u rubrici odlasci, ipak, na kraju nije previše uzrujalo šefa struke HŠK Zrinjski.

Za sve igrače koji su od nedavno Pod Bijelim brijegom postali bivši pronađene su adekvatne zamjene, s tim što za Tonija Šunjića Musa nije imao želju tražiti alternativu. Kazao je i kako za tim nema potrebe s obzirom da Toni Markić Šunjića može zamijeniti na pravi način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Očekuje nas petnaest utakmica u kojima stoperski tandem Džidić - Markić može odgovoriti zadatku na adekvatan način. Zbog toga nam novi stoper nije bio potreban", kaže Musa.

Konkurenciju u veznom redu nedavno je pojačao Dario Krišto. Novajlija koji je pristigao iz Šibenika za sad se pokazao kao pravo pojačanje.

„Dolaskom Krište dobili smo širinu u veznom redu kao i mogućnost rotacije, što je veoma pozitivna stvar. Osim njega tu su Muminović, Ivešić, te starosjedioci Miličević i Aničić. Krištinim dolaskom smo zaključili listu pojačanja ove zime", rekao je Musa.

Dario Krišto je inače porijeklom iz Tomislavgrada, a svoju profesionalnu karijeru započeo je u Interu iz Zaprešića. Posljednjih godinu dana nosio je dres Šibenika.
Sniježno nevrijeme krajem prošle sedmice poremetilo je i planove struke Zrinjskog. Osim nemogućnosti treniranja Pod Bijelim brijegom, Zrinjski je preskočio i Brotnjov turnir u Čitluku koji je odgođen.

SCsport.ba

Vezani članci