Sjajnim obranama vratar Goran Karačić stigao do idealnih 11 prvenstva Turske

Vidi originalni članak
... turskoj Super ligi, do senzacionalne gostujuće pobjede nad Gençlerbirligijem, koji se sa sedme pozicije borio za mjesto koje vodi u europska natjecanja, mladi bh. vratar zasluženo je zauzeo mjesto u idealnoj postavi turske Super lige, a njegov nastup ocijenjen je čistom desetkom, piše prvi tv.

„Presretan sam. Iako još od studenog nisam nastupao za prvu momčad, radi nove politike kluba kojom su mlađi igrači sklonjeni s popisa za službene utakmice, nisam gubio nadu i vrijedno sam trenirao. Iskreno, nisam očekivao povratak među vratnice, ali me je trener, pred posljednji meč, pozvao i pred cijelim timom pohvalio moj rad, kazavši kako ću igrati u subotu. Sve se odvijalo kao u naljepšem snu, utakmica je bila jako teška za nas, posebno nakon što smo, golom Ramosa, rano poveli. Nakon toga uslijedila je opsada našeg gola, ali, eto, uspjeli smo se obraniti i zabilježiti vrijednu pobjedu", govori Karačić koji je zabilježio čak 10 uspješnih intervencija i još nekoliko uspješnih istrčavanja, zaključavši tako svoj gol do kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Na žalost, ova pobjeda ne znači nam puno u rezultatskom smislu, budući da smo jednom nogom već u drugoj ligi, ali meni znači puno s psihološkog stajališta, jer nam sada slijedi nekoliko velikih utakmica, a kruna sezone će biti nastup s reprezentacijom u nastavku kvalifikacija u šestom mjesecu. Unaprijed se veselim susretu sa svojim kolegama iz reprezentacije".

Goran Karačić karijeru je započeo u HŠK Zrinjski s kojim je, u svojoj debitantskoj sezoni, osvojio titulu prvaka BiH, nakon čeka je uslijedio transfer u Adanaspor. Za reprezentaciju BiH nastupao je u svim mlađim selekcijama, a trenutno je prvi vratar U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.

Vezani članci